tag:blogger.com,1999:blog-7715814794436517056.post4452202073680393741..comments2024-01-26T18:21:41.022+01:00Comments on Glutenfria godsaker: Glutenfria lussekatterAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/02320373226167597273noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7715814794436517056.post-63582141582384033402015-12-10T12:59:47.546+01:002015-12-10T12:59:47.546+01:00Tack för ditt svar! Håller på att baka nu. Har föl...Tack för ditt svar! Håller på att baka nu. Har följt ditt recept men ändå blir det totalt misslyckat. Degen går inte att hantera. Arbetade degen med degkrokar i min kitchen aid i 7 minuter. Använde ca 2 dl mjölmix till när jag stjälpt upp degen på bakbordet, men allt var ändå en enda sörja. Gick inte att knåda alls. Bara klet. Så jag klickade ut degen på plåtarna och försöker rädda dem på det sättet. Min kollega som haft sin diagnos i 30 år säger att det är omöjligt att forma lussekatter av glutenfri deg. Jag är beredd att tro henne. Ville så innerligt gärna lyckas. Dina är ju så himla fina. Vad är hemligheten?Fiahttps://www.blogger.com/profile/08485382137909901436noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7715814794436517056.post-10443240647887954262015-12-10T08:24:29.409+01:002015-12-10T08:24:29.409+01:00Vad roligt att du vill baka efter mitt recept! Jag...Vad roligt att du vill baka efter mitt recept! Jag tycker att lussekatterna blir finare om man penslar efter gräddningen men det går absolut bra att pensla innan och strö över pärlsocker. Lycka till!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02320373226167597273noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7715814794436517056.post-89996887135010209582015-12-08T11:13:23.952+01:002015-12-08T11:13:23.952+01:00Åh vad gott! Jag som trodde att jag aldrig mer kan...Åh vad gott! Jag som trodde att jag aldrig mer kan äta lussebullar, när jag fick min diagnos. Dessa ska jag baka! Tack för alla dina fina recept! Finns det nån särskild anledning att vänta med penslingen till efter gräddningen? Jag gillar inte russin så jag tänker strö pärlsocker ovanpå dem innan gräddningen, men sockret kommer ju inte stanna kvar om jag inte penslar dem först...Fiahttps://www.blogger.com/profile/08485382137909901436noreply@blogger.com