Glutenfri nutellakladdkaka

2 ägg
2 dl strösocker
1 dl nutella
1 msk ljus sirap
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1/2 tsk salt
1 1/2 dl rismjöl eller glutenfri mjölmix
Smör och kokos till formen
Nutella till dekoration
1. Smält smöret och låt svalna.
2. Rör ihop alla ingredienser i en bunke, tillsätt det smälta smöret sist.
3. Häll smeten i en smord form strödd med kokos.
4. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 20-25 minuter.
5. Ta ut kakan och låt svalna. Ringla över nutella. Ställ kallt en stund innan servering.
Servera med vispad grädde.
Är överlycklig över att ha funnit din blogg!!! Love it
SvaraRaderaVad roligt att höra. Jag har nu börjat blogga på glutenfriagodsaker.aretrunt.se istället, fortsätt gärna att följa mig där! /Anneli
Radera