En krämig och jättegod pastarätt med fårkorv och mozzarella, som har blivit lite av en favorit här hemma. Har du inte tillgång till fårkorv går det bra att byta ut den mot en annan smakrik korv, tex chorizo.
Krämig pasta med fårkorv (4 portioner)
4 portioner glutenfri pasta, tex fusilli
200 g fårkorv
1/2 purjolök
4 soltorkade tomater i olja
1 1/2 dl creme fraiche
1 1/2 dl grädde
1/2 dl chilisås
Salt och peppar
1 paket mozzarella
1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
2. Skär korven i bitar och strimla purjolöken och de soltorkade tomaterna. Stek i olja i en stekpanna.
3. Tillsätt creme fraiche, grädde och chilisås. Låt puttra en stund. Smaka av med salt och peppar.
4. Blanda såsen med pastan.
5. Riv mozzarellan och rör ner den i pastan.
Servera med grönsaker.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar