Glutenfria knäckflarn (ca 30 st)

1 dl strösocker
1/4 dl ljus sirap
1/4 dl grädde
1 dl rena havregryn
1 1/2 dl glutenfri mjölmix ( tex Semper fin mix)
1/4 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljsocker
Chokladsmörkräm:
50 g rumsvarmt smör
1 msk kakao
1 msk florsocker
1. Smält smöret i en kastrull.
2. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda till en jämn smet.
3. Klicka ut smeten med hjälp av två små skedar på plåtar med bakplåtspapper.
4. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader ca 5 minuter, passa noga så att de inte bränns. Låt svalna.
5. Rör ihop ingredienserna till smörkrämen och lägg ihop flarnen två och två med ett lager kräm emellan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar