Glutenfria smörgåsbakelser (4 st)

Fyllning:
1 burk tonfisk i vatten
2 hårdkokta ägg
2 dl creme fraiche
1 dl majonnäs
2 msk chilisås
2 msk hackad dill
1 tsk curry
1 tsk citronpeppar
Topping:
100 g färskost
1/2 dl creme fraiche
2 msk majonnäs
Valfri garnering, t ex rökt kalkon, räkor, tomat, oliver, ananas, sallad, gurka
1. Häll av vattnet från tonfisken. Skala och hacka äggen.
2. Blanda ihop creme fraiche, majonnäs, chilisås, curry, citronpeppar och dill till fyllningen. Smaka av.
3. Rör ner tonfisk och ägg.
4. Lägg ut fyra brödskivor och bred på ett lager fyllning. Täck med ett lager brödskivor och bred på ett till lager fyllning. Täck med resterande brödskivor.
5. Blanda färskost, creme fraiche och majonnäs till toppingen. Bred på ett tunt lager av toppingen så att det täcker bakelserna helt.
6. Garnera.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar