Glutenfri kolacheesecake
1 msk vaniljsocker
1 msk glykossirap
1 burk (ca 400 g) kondenserad mjölk
200 g cream cheese
1. Vispa grädde, vaniljsocker och glykossirap löst.
2. Tillsätt kondenserad mjölk och cream cheese och vispa tills smeten blir fluffig.
3. Häll smeten i en form (ca 1 1/2 liter) och frys den i minst 4 timmar.
Ta fram cheesecaken 20-30 minuter före servering och dekorera gärna med chokladknappar, maränger och kolasås.
1. Vispa grädde, vaniljsocker och glykossirap löst.
2. Tillsätt kondenserad mjölk och cream cheese och vispa tills smeten blir fluffig.
3. Häll smeten i en form (ca 1 1/2 liter) och frys den i minst 4 timmar.
Ta fram cheesecaken 20-30 minuter före servering och dekorera gärna med chokladknappar, maränger och kolasås.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar