Bästa glutenfria våfflorna (ca 6 st)
2 dl maizena
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
2 dl mjölk
1 ägg
35 g smält smör
1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
2. Tillsätt mjölken och vispa till en jämn smet.
3. Knäck i ägget och tillsätt det smälta smöret. Vispa slätt.
4. Grädda våfflorna gyllene i smort våffeljärn.
Jag lagade våfflorna till kvällsmat, det blev mycket frasiga o goda, jag bytte dock ut mjölk o smör mot mjölkfria produkter, eftersom jag inte tål vanlig mjölk.
SvaraRaderaJag ska prova fler recept senare, jag har nyss hittat din blogg.
Vad roligt att du hittat min blogg! Tack för din kommentar, toppen att våfflorna blir frasiga och goda även med mjölkfria produkter.
RaderaÄr det maizena majsstärkelse du menar?
SvaraRaderaHej! Ja det är maizena majsstärkelse jag använder.
Radera