Goda glutenfria müslirutor med kokos och jordnötssmör. Rutorna är ett perfekt mellanmål när man snabbt vill ha energi och de kan också ätas som ett nyttigare snacks. Ewalies müsli med nötter och frön ger god crunch och nyttiga näringsämnen.
Glutenfria müslirutor (ca 20 st)
100 g ekologiskt jordnötssmör
1 msk råsocker
1 msk honung
1/4 dl kokos
1/4 tsk vaniljpulver
1 1/2 dl Ewalie müslimix
100 g mörk choklad, 70%
1. Rör ihop jordnötssmör, råsocker, honung, kokos och vaniljpulver i en kastrull under upphettning.
2. Ta av kastrullen från plattan och vänd ner müslin.
3. Bred ut massan i en form, ca 20x30 cm.
4. Smält chokladen och bred ut den över kakan. Ställ kallt tills chokladen stelnat.
5. Skär i bitar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar