Vad vore julen utan en riktig god och saftig griljerad julskinka? Här kommer ett enkelt och gott recept.
Glutenfri griljerad julskinka
1 äggula
1/2 dl senap
1 msk dijonsenap
1 msk flytande honung
3 msk glutenfritt ströbröd
1. Torka skinkan med papper och lägg den på en plåt med bakplåtspapper.
2. Rör ihop äggulan med senap och honung och bred blandningen över skinkan.
3. Strö över ströbröd.
4. Sätt in skinkan i mitten av ugnen och griljera den i 225 grader 15-20 minuter.
1. Torka skinkan med papper och lägg den på en plåt med bakplåtspapper.
2. Rör ihop äggulan med senap och honung och bred blandningen över skinkan.
3. Strö över ströbröd.
4. Sätt in skinkan i mitten av ugnen och griljera den i 225 grader 15-20 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar